Ογκολογικό Συμβούλιο

Η ομάδα μας αποτελείται από ιατρούς διαφορετικών χειρουργικών και παθολογικών ειδικοτήτων.

Βασικό ρόλο στην άρτια αντιμετώπιση των ασθενών μας, κατέχει το εβδομαδιαίο «Ογκολογικό Συμβούλιο Μαστού και Γυναικολογικών Οργάνων» του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.  Ο κος Χείλαρης αποτελεί έναν εκ των βασικών συντονιστών και μέλος αυτού. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτό, αφορούν στην κάθε περίπτωση που παρουσιάζεται ξεχωριστά.

Τα ογκολογικά περιστατικά έχουν ενίοτε σύνθετα διαγνωστικά ή θεραπευτικά διλλήματα και ιδιαιτερότητες.  Εκτός επομένως, από τις κατευθυντήριες οδηγίες των διεθνών ογκολογικών εταιριών, πάνω στις οποίες βασίζεται το συμβούλιο, απαιτούν συχνά την επιπρόσθετη και εξατομικευμένη συζήτησή τους από μια ομάδα καταξιωμένων στο χώρο της ογκολογίας ιατρών, από πολλές συναφείς ειδικότητες.

Για το παραπάνω λόγο σε κάθε συνεδρίαση του ογκολογικού συμβουλίου συμμετέχουν Παθολόγοι-Ογκολόγοι, Ακτινοθεραπευτές-Ογκολόγοι, Ακτινοδιαγνώστες, Παθολογοανατόμοι, Κυτταρολόγοι καθώς και Γυναικολόγοι Ογκολόγοι. Οι πιο νέες, υψηλής ποιότητας επιστημονικές μελέτες, που αφορούν στην πάθηση του περιστατικού που παρουσιάζεται και από κάθε ειδικότητα ξεχωριστά, αναλύονται διεξοδικά. Κάθε άποψη περνά από επιστημονική κρίση και φιλτράρισμα ώστε να καταλήξουν τα μέλη σε μία συλλογική απόφαση για τα σωστότερα επόμενα βήματα της φροντίδας των ασθενών μας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Γεώργιος Χείλαρης
Γεώργιος Χείλαρης

Χειρουργός, Γυναικολόγος-Ογκολόγος, Διευθυντής της Β' Κλινικής Γυναικολογικής Ογκολογίας του "ΥΓΕΙΑ".

Νοσηλευτική Ομάδα
Νοσηλευτική Ομάδα

Με πανεπιστημιακές σπουδές στην νοσηλευτική, με εμπειρία & εξειδίκευση και φυσικά με αγάπη για την ασθενή.

Ιατρικό Δυναμικό
Ιατρικό Δυναμικό

Διακεκριμένοι στον τομέα τους με υψηλό επιστημονικό επίπεδο, πολυετή επαγγελματική εμπειρία και προσωπικό ήθος.